Lokalne vijesti

Drama u Kiseljaku: Autom udario pješaka pa se zabio u benzinsku crpku

Prava drama događala se u Kiseljaku gdje je automobil BMW prvo udario čovjeka, a zatim se zabio u benzinsku crpku, što je zamalo dovelo do katastrofe, s obzirom da je u dosadašnjim iskustvima znalo doći do zapaljenja automobila, kao i do cijelih crpki.

Neprilagođena brzina

Nakon te nesreće, koja se dogodila na Fojničkom raskrižju, teško je ozlijeđen pedesetdevetogodišnjak inicijala I. R. Na njega je naletio automobil marke BMW, kojim je upravljao dvadesetpetogodišnji K. B. iz Kiseljaka, a koji je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom pa se zaletio u pješaka. Kako je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije Rusmir Prohan, ozlijeđeni pješak je prevezen u Dom zdravlja u Kiseljaku, gdje su mu liječnici konstatirali teške tjelesne ozljede, odnosno prijelom noge i ozljede glave, zbog kojih je prevezen u Kliniku urgentne medicine Urgentno- kliničkog centra Sarajevo gdje će biti nastavljeno njegovo daljnje liječenje.

Izbjegnuta katastrofa

I tu nije bio kraj problemima. što je potvrdio i glasnogovornik MUP-a SBŽ. – Nesreća se dogodila na benzinskoj crpki BM, a nakon što je udario pješaka, mladić se autom zabio u pumpne stanice na benzinskoj, usred čega je došlo do curenja goriva, dodao je Prohan. Brzom intervencijom djelatnika crpke zaustavljeno je daljnje curenje i izbjegnuta eventualna katastrofa koja je mogla uslijediti. Očevid su na mjestu događaja obavili pripadnici Policijske postaje Kiseljak.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend