Oglasi, Vijesti iz BiH

DracoMom nosiljke – Srcu blizu!

Izazovi s kojima se svakodnevno susrećemo u novom normalnom i stvaranje bh. brendova stavlja pred mlade poduzetnike mnogo prepreka, ali ne i pred Mirnu i Rusmilu koje su se u ovo doba odvažile na iskorak u kreiranju nosiljki za djecu. Prije dva mjeseca su registrirale kompaniju za proizvodnju i prodaju ergonomskih nosiljki za bebe i djecu koje imaju certifikat Internacionalnog Instituta za displaziju kuka te rade s atestiranim kopčama i materijalima koji ne sadrže toksične boje i teške metale.

Nijedan početak nije lagan pa tako ni njihov, stoga ovom objavom želimo podržati jednu lijepu pričn.

DracoMom nosiljke – Srcu blizu!

Nosiljke povjerenja, osjećaja topline, sreće protkane ljubavlju!

Ljubav. Povjerenje. Sreća. Toplina. Bliskost. Riječi su kojima se opisuju DracoMom nosiljke, nastale te 2015. godine, a mnogima poznatije pod nazivom ZMajčice.

Svoju neiscrpnu ljubav prema nošenju svoje troje mališana Mirna Perendija-Kučević, savjetnica za nošenje, pretočila je u kreiranje, modificiranje, prilagođavanje i usavršavanje dizajna svojih nosiljki. U kolovozu 2020. godine Mirni se pridružuje Rusmila, majka dvoje djece, te zajedno osnivaju firmu DracoMom Carriers d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajom ergonomskih nosiljki za bebe, dodataka za nosiljke kao i druge opreme za nošenje.

Zašto baš nosiljka?

Sigurnost djece je svima oduvijek bila veoma važna. I najviše se pažnje posvećuje bebama do tri mjeseca jer se maksimalno želi posvetiti pažnja njihovoj sigurnosti. Svakodnevnica je misli dodatno zaokupila očuvanjem zdravlja voljenih nastupanjem COVID epidemije, stoga mališanima pokušavamo osigurati samo najbolje. Instinktivno želimo svoja nevina bića držati što bliže sebi kako bi ih zaštitili vlastitim tijelom i rukama. Kontinuiran kontakt s tijelom i nježno kretanje čine da se bebe osjećaju sigurno i smiruje ih kada su uzbuđene ili pak nervozne.

Tehnike su različite – dok neki koriste ruke, drugi koriste nosiljke, marame ili slingove, ali suština je ista – želimo uspostaviti blizak kontakt i osjećaj sigurnosti u zagrljaju. Nosiljka je kao dodatni par ruku koje ono Vama u životu najvažnije drže srcu blizu.

Biznis, ljubav ili oboje?!

U današnje vrijeme rijetko čujemo da se mladi i poduzetni ljudi odlučuju na samostalni biznis, jer je teško spojiti biznis i ljubav prema istom. Međutim, ženski dvojac Mirna i Rusmila su dokaz da je moguće oboje. Zahvaljujući CEFE BiH (Centar za izvrsnost u poduzetništvu) stekle su osnovno znanje o poduzetništvu te se odlučule napraviti iskorak u proizvodnji nosiljki za bh. i inozemno tržište.

DracoMom nosiljke su, zahvaljujući svojoj udobnosti i kvalitetnoj izradi, tijekom godina postale prepoznatljiv brend, vrijedan pažnje te zastupljen u regiji. Bh. brend s europskim standardima, za koji se koriste atestirane kopče i tkanine za što veću sigurnost. Njihove nosiljke podržavaju optimalan položaj za razvoj dječjih kukova što potvrđuje i certifikat International Hip Displasia Instituta (Internacionalnog instituta za displaziju kuka).

DracoMom nosiljke su prilagodljive i rastu zajedno s bebom. Posebno kreirane u četiri veličine, da zadovolje što veći raspon i potrebe, ovisno o tome kada krećete s nošenjem te kojim tempom vaša beba raste:

  • Baby size
  • Midi size
  • Toddler size
  • Preschool

Pored odmah dostupnih nosiljki, proizvode i nosiljke koje kreirati mogu i sami kupci,  u cijelosti prilagođene vlastitim potrebama (od izbora dizajna, dužine naramenica i/ili pojasa, izbora oblika kapuljače i slično).

Zašto odabrati DracoMom Carriers?

Bebe želite nositi! Želite ih držati! Bebe su smirene i zadovoljne kada su uz Vas – Vi ih činite smirenim. Vi ste sav njihov svijet.

Upravo zbog toga svojom kvalitetom, cijenom i individualnim pristupom se želimo istaći jer u svaku našu nosiljku je utkan dio njihove duše.

DracoMom Carriers želi postati prepoznatljiv europski brend nosiljki. DracoMom Carriers želi biti dio sretne obitelji s kojom će nastajati prve uspomene u svim avanturama.

Za sve dodatne informacije potražite nas na društvenim mrežamaFacebook, Instagram ili nas pozovite na kontakt telefon: 062-703-214

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend