Lokalne vijesti

Dr. Dragan Čović danas posjetio općinu Vitez

U posjetu općini Vitez danas je boravio predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ BiH, dr. Dragan Čović. U razgovoru s načelnikom općine Vitez, Tomislavom Bošnjakom Matićem, dr. Čović je detaljno upoznat s onim što se radi u Vitezu i što su planovi i problemi, te kako više razine vlasti mogu pomoći u rješavanju tih problema.

 

Jedna od tema razgovora bila je i infrastruktura, posebno cestovna s naglaskom na izgradnju brze ceste, te popravka magistralne ceste.

„Povezivanje centra grada s Poslovnim centrom, potpora koju više razine vlasti mogu dati kada je u pitanju izgradnja mosta na rijeci Lašvi, te drugi problemi koji opterećuju lokalnu zajednicu kao što su vodoopskrba, kanalizacijskog sustava, rješavanje pitanja odvoza smeća bile su teme razgovora“, kazao je načelnik općine Vitez, Tomislav Bošnjak Matić, dodajući kako se razgovaralo i o imovinsko-pravnim odnosima, koji opterećuju općinu Vitez u odnosu na Vitezit.

„Nadamo se da ćemo uz obećanu potporu, ali i vlastiti rad doći do kvalitetnih rješenja i pomaka“, zaključio je načelnik Bošnjak Matić.

Kako je 2018. godina izborna godina, predsjednik HDZ BiH, Dragan Čović danas je održao i sastanak s predsjednikom Općinskog odbora Vitez, Borisom Marjanovićem i stranačkim dužnosnicima, što će, kako je rekao, uraditi u narednih 15-tak dana i u drugim općinama, gdje HDZ BIH ima svoje općinske odbore.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend