Glazbene vijesti

Doris i Giuliano: Tajni duet Osmog putnika (VIDEO)

Pjesma govori o ljubavi, a sve je ovjekovječeno u videopriči u kojoj se zaljubljeni Giuliano i Doris istovremeno osjećaju moćnim i krhkim božanstvima.

Za koji dan Giuliano i Doris Dragović i službeno će predstaviti novi videospot za singl »Tajna«, najavnu pjesmu njihovog novog, the best of albuma »Rock’n’roll se kući vratio« u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma govori o ljubavi, a sve je ovjekovječeno u videopriči u kojoj se zaljubljeni Giuliano i Doris istovremeno osjećaju moćnim i krhkim božanstvima. Dvoje zaljubljenih prolazi kroz ljubavne faze od straha od ljubavi, sudbine i neobuzdane strasti. Sve to upakirano u karizmu dvoje pjevača pred publiku donosi snažni emotivni trenutak.

Glazbu za pjesmu novog dueta hard rock benda Osmi putnik potpisuje Bojan Božo Antolić, dok je stihove napisala Ivana Antolić. Redateljica spota je Nina Mimica, kandidirana za Oscar i Zlatni globus, a direktor fotografije je Boris Poljak.

Podsjetimo i da je grupa Osmi putnik osnovana 1985. godine te je obilježila hard rock scenu. U današnjoj postavi ulogu pjevača preuzeo je popularni Giuliano Đanić i premda se na prvi pogled kombinacija heavy metalaca i pjevača čiju je karijeru u najvećoj mjeri obilježila pop glazba čini nespojiva, izdavač je najavljuje kao pun pogodak, kao i ideju dueta s Doris Dragović, koja je za ovu pjesmu pokazala još jedno svoje skriveno lice kao rokerice.

(www.novilist.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend