Sport

Dora Ćosić sudjeluje na „Euro-Talents Campu“ u Austriji

Mlada viteška stolnotenisačica Dora Ćosić pozvana je na „Euro-Talents Camp“, kojega organizira ETTU – European Table Tennis Union. Iz njenog kluba, STK „CM“ Vitez kažu kako s ponosom ističu da je poziv i izbor Dore da sudjeluje u jednom od najboljih stolnoteniskih kampova na „starom“ kontinentu samo dokaz da su njena nadarenost, predanost, rad i zalaganje prepoznati i izvan granica naše države.

Trening kamp pruža idealne uvjete za boravak i rad. Održava se od 27.7. do  3.8.2016. u Stockerau, u Austriji, pod nadzorom najboljih europskih stručnjaka, među kojima su profesor Neven Cegnar (ETTU), višestruka europska prvakinja Tamara Boroš, te Karsai Ferenc (Mađarska) – Head Coach, Halmai Attila (Mađarska) – Assistant coach i Zsolt Harczi (Mađarska) – Special coach.

Iako je u tijeku klupska stanka, koordinacijom roditelja i klupskih trenera Ivana Bobaša i Igora Munje Stjepića, izvršene su psiho-fizičke i trening pripreme za odlazak u ovaj kamp, a idealne uvjete za rad Dori i njenom timu omogućio je, ističu, Zoran Kupreškić, predsjednik HKD Napredak Vitez.

Osim njemu, iz STK „CM“ Vitez zahvalu upućuju i svima onima koji prepoznaju njihov rad, članovima i prijateljima kluba, roditeljima, sponzorima i donatorima, koji su financijski potpomogli Dorin odlazak u trening kamp u Austriji. Dori želimo sve najbolje, ne dvojeći ni jednog trenutka da će ona ovaj poziv opravdati, te steći novo iskustvo, koje će joj pomoći u budućoj sportskoj afirmaciji, poručili su iz STK „CM“ Vitez.

(Radio Vitez/STK “CM”)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend