Sport

Dora Ćosić putuje s kadetskom reprezentacijom na ITTF Czech Junior and Cadet Open u Hodoninu

Fantastične vijesti i dalje sportskoj javnosti stižu iz STK “cm” iz Viteza. Naime, njihova članica Dora Ćosić putuje s kadetskom reprezentacijom na ITTF Czech Junior and Cadet Open u Hodoninu, gdje će se održati veoma jak turnir, na kojem se očekuje nastup najboljih kadeta i juniora Europe i svijeta. Velika čast za ovaj klub, općinu Vitez i našu Doru.

Podsjetimo još jednom, prošle nedjelje STK “cm” bio je domaćin 3. Pozivnog turnira za najbolje mlađe kadete i kadetkinje BiH. Na turniru je nastupilo oko 70 natjecatelja iz cijele BiH.

STK “cm” predstavljalo je 12 natjecatelja, a najviše uspjeha je imala naša zlatna Dora Ćosić, koja i ovaj put tek jedan set u cijelom natjecanju prepustila svojim suparnicama.

Dora je još jednom potvrdila svoju kvalitetu te da je u ovoj kategoriji uvjerljivo najbolja i zasluženo broj 1 u državi.

Konačni plasman po kategorijama je sljedeći:

Mlađi kadeti:

1.Dario Pejić

2.Toni Ramljak

3. Benjamin Zijadić i Vladimir Pandurević

 

Mlađe kadetkinje:

1.Dora Ćosić

2.Emina Ahmetović

3.Ajna Zlotrg i Medina Zlatanović.

Ovim putem STK “cm” zahvaljuje svima koji su pomogli organizaciju turnira. Posebne zahvale upućuju članovima svog Upravnog odbora, delegatu i vrhovnom sucu Nenadu Ćosiću, trenerima Igoru Stjepiću i Ivanu Bobašu, sponzoru CM-COSMETIC MARKET, predsjedniku kluba Vlatku Kafadaru, roditeljima te prijateljima, kao i klubovima i natjecateljima koji su došli u velikom broju.

“Posebno hvala našim ostalima članovima koji su obnašali funkcije sudaca i organizatora ovog turnira te fotografu Petru Bevandi na vrhunskim fotografijama. Nadamo se da smo bili dobri domaćini. Još jednom čestitke za našu zlatnu Doru Ćosić te ostale naše predstavnike”, priopćili su iz STK “cm” Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend