Sport

DORA ĆOSIĆ: Potvrda odlične forme i sigurnog mjesta u reprezentaciji BiH

U subotu, 21.10.2017. godine, u Ilijašu je odigran 1. TOP-8 grupe “A” i “B” za kadete i kadetkinje. Vitežanka Dora Ćosić sve nas je već navinula na dobre rezultate i uspjehe, a kontinuitet se nastavio i na turniru 8 najboljih kadetkinja BiH (U15), gdje međusobno igraju jedna protiv druge. 

 

U 7 odigranih mečeva, Dora je zabilježila 6 pobjeda i samo jedan poraz od trenutačno 1. kadetkinje BiH Marije Gnjatić (1-3). Na kraju, tri kadetske reprezentativke BiH imaju isti skor od 6-1, a konačan poredak su odlučili međusobni susreti između njih. U takvom raspletu, Dori je pripala bronca, srebro Harisi Mešetović, a zlato Mariji Gnjatić. Bio je to još jedan odličan nastup i potvrda Dorinog mjesta u kadetskoj reprezentaciji BiH.

Već sutradan, nastavak odlične forme Dora je prikazala u Foči, gdje se odigrao kvalifikacijski turnir TOP-8 za seniore i seniorke.
Nakon “lošijeg” ulaska u turnir (1 poraz u grupi), u knock-out fazi Dora pokazuje koncentriranost, usredotočenost i fenomenalnu igru, te pobjedama protiv Džane Biogradlić (3-1), Marije Gnjatić (3-1) i Eme Lovrić (3-0) osigurava finale sa seniorkom i prvom nositeljicom turnira Nedžmom Mulalić.
Senzacionalno pobjeđuje i puno iskusniju Nedžmu 3-1 po setovima, potvrđuje u prvom mahu talent, a nadasve dobro ukomponirane i odrađene pripreme trenera STK “CM” Vitez Ivana Bobaša i Igora Stjepića. Pobjedom osigurava mjesto za 1.TOP-8 grupe “A” (8 najboljih seniorki).

STK “CM” zahvaljuje svima koji prate njihov rad, te na izravan ili neizravan način pružaju potporu u radu Kluba!

Iskrene čestitke svima!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend