Sport

Dora Ćosić odlazi u Zagreb gdje će nastaviti svoju sjajnu sportsku karijeru i školovanje

Dora Ćosić polako pakira stvari i kufere te odrađuje posljednje treninge u matičnom klubu Stolnoteniski klub CM Vitez.

Sa sjetom, ali i iznimno ponosno priopćili su to iz Stolnoteniskog kluba “CM” Vitez, čija je Dora članica već 9 godina.

Kako je poznato već neko vrijeme, Dora je od početka ove godine službeno postala članica hrvatske stolnoteniske reprezentacije, a za nekoliko dana preseljava u Zagreb, gdje će nastaviti školovanje i sportsku – stolnotenisku karijeru u HASTK Mladost Zagreb.

Dora je za naš klub i grad Vitez ostvarila mnogobrojne uspjehe te će zlatnim slovima ostati upisana kao jedna od najboljih i najuspješnijih sa svojih, nedavno napunjenih, 15 godina. Članica je STK “CM” od 2011. godine te je u proteklom periodu nastupajući za ovaj klub i reprezentaciju BiH osvojila mnoštvo medalja.

STK “CM” Vitez

Između ostalog njezini uspjesi su istinu fascinatni, no nabrojat ćemo neke od njih:

Državna prvakinja BiH u kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina,

Pobjednica top 16 najboljih u BiH u kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina,

Kadetska, juniorska, U21 i seniorska reprezentativka BiH,

Pobjednica i osvajačica medalja s ITTF turnira, Balkanskih prvenstava za mlade, međunarodnih turnira u Hrvatskoj, Srbiji, Rumunjskoj, Njemačkoj….

Članica i kapetanica seniorske ekipe STK CM Vitez, s kojom ostvaruje povijesni uspjeh 4. mjesto u Premijer ligi BiH,

Dobitnica brojnih priznanja za najbolju sportašicu grada Viteza, Kantona Središnja Bosna te mladu sportsku nadu BiH.

Ako smo što zaboravili, a sigurno jesmo. naša Dora nam neće zamjeriti.

“Za Dorin uspjeh najveći “krivci” su naši treneri Ivan Bobaš i Igor Stjepić, koji su u godinama njenog treniranja, rada i truda bili tu i pružali i prenosili svoje znanje i činili je boljom. Također, zahvaljujemo u ime kluba i ostalim trenerima koji su bili uz nju kroz godine natjecanja. Zahvaljujemo i Upravi kluba, predsjedniku Vlatku Kafadaru, sponzoru kluba cm-cosmetic market, roditeljima Nenadu i Ivani, Općini Vitez, svim medijskim prijateljima i stranicama te svim prijateljima kluba i sponzorima koji su svojom nesebičnom potporom bili dionici uspjeha naše prvakinje. Veliko hvala svim članovima kluba, Dorinim prijateljima te sparing partnerima.

Dora nas napušta u trenutku kada je na svjetskoj kadetskoj rang listi na 22.mjestu te europskoj rang listi na 9. mjestu. Mi joj od srca želimo prvenstveno zdravlja te svu sreću svijeta u novom poglavlju sportskog i privatnog života. Dora će uvijek ostati Cm-ovac te dobro došla u svoj sportski dom. Jednom Cm-ovac uvijek Cm-ovac”, poručili su iz STK “CM” Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend