Lokalne vijesti

Dodijeljene zahvalnice najuspješnijim gimnazijalcima KŠC “Petar Barbarić” Travnik

U auli Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“, u Travniku, upriličena je dodjela pohvalnica učenicima Gimnazije za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje, redovito pohađanje nastave bez izostanaka tijekom školske 2016./2017.godine, te zahvalnica za nesebičnost, potporu i neizmjerni doprinos u organizaciji prvog Lašvanskogknjižarija – festivala riječi.

 

Direktor Gimnazije, Bruno Žuljević, uputio je prigodne riječi pohvale i zahvalnosti na njihovom trudu i zalaganju, te stavio naglasak na mjere poticanja, koje bi se trebale puno češće isticati i afirmirati, jer za to postoji mnoštvo razloga u našoj školi.

U svom izlaganju, direktor je pojasnio koliko redovito pohađanje nastave utječe na uspjeh učenika. Također, zahvalio je svim učenicima, koji su pristali biti volonteri i na taj način se približiti pisanoj riječi i steći neka nova iskustva.

“Suradnja naše škole i organizacijskog odbora Lašvanskog knjižarija nastavit će se i naredne godine, te će biti prilike za sudjelovanje i volontiranje za učenike koji su to propustili učiniti ove godine”, kazao je Žuljević.

Pedagoginja, Žana Topalović Tomić, također je čestitala učenicima na izvrsnim rezultatima, zahvalila na doprinosu u razvijanju humanih odnosa i volonterskom radu, nakon čega su svim učenicima uručene pohvalnice, zahvalnice i prigodni pokloni.

Treba posebno naglasiti postignute rezultate učenica Antonele Lešić i Marije Sučić, koje su u prošloj školskoj godini postigle odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta, uzorno vladanje i redovito pohađali nastavu bez ijednog izostanka.

Učenici s odličnim uspjehom iz svih nastavnih predmeta i uzornim vladanjem:

 1. Karla Anić
 2. Ana Barišić
 3. Erik Gržić
 4. Stela Ilinković
 5. Nikolina Marjanović
 6. Ivana Jozak
 7. Antonela Lešić
 8. Marija Sučić
 9. Ana Eldić
 10. Ivan Jandrić
 11. Andrej Jovičić
 12. Barbara Arambašić
 13. Anto Glavaš
 14. Marta Glavaš
 15. David Čeko
 16. Domagoj Martinović
 17. Gordana Batinić
 18. Marko Biljaka
 19. Ivana Bošnjak
 20. Gabrijela Josipović
 21. Anja Babić
 22. Matea Bajo
 23. Ena Marinčić
 24. Kristina Volić

Učenici bez ijednog izostanka:

 1. Petar Gudelj
 2. Ana Martinović
 3. Antonela Lešić
 4. Marija Sučić
 5. Antonio Barnjak
 6. Andrea Lovrić
 7. Ines Gudelj
 8. Antonio Jurič

(www.ksc-travnik.net)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend