Lokalne vijesti

Do 15.11.2020. godine obvezna prijava plana poljoprivredne proizvodnje

Općina Vitez obavještava svi poljoprivredni proizvođače, fizičke i pravne osobe, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata da su obvezni izvršiti prijavu plana proizvodnje do 15.11.2020.godine.

Sukladno čl. 6. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčanih potpora po modelu poticaja proizvodnji (Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, broj 42/10) svi potencijalni korisnici, koji budu aplicirali u 2021. godini, obvezni su izvršiti prijavu plana proizvodnje do 15.11.2020. godine.

Sva potrebna uputstva i obrasci za prijavu plana proizvodnje mogu se dobiti i prijaviti u Službi za poduzetništvo i lokalni razvitak općine Vitez u uredu br. 213 najkasnije do 15.11.2020. godine, do kada traje prijava plana proizvodnje za narednu godinu.

Napominjemo da poljoprivredni proizvođači koji nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata i koji ne izvrše prijavu plana proizvodnje neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u 2021. godini.

“Na osnovu čl. 6. st. 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja-podrške proizvodnji (Sl. novine F BIH br. 42/10) dužni ste izvršiti prijavu plana proizvodnje za narednu godinu do 15.11. tekuće godine, na Obrascu PPP (OBRAZAC prijave plana proizvodnje), koji možete preuzeti s web stranice Federalnog ministarstva poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva, web stranice Općine Vitez i osobno u uredu broj 213 u Službi za poduzetništvo i lokalni razvitak Općine Vitez.

Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje za narednu godinu do Pravilnikom određenog roka neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u narednoj godini.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend