Lokalne vijesti

Dječja hit predstava u Vitezu – Dvije Maše medu plaše!

Nakon polugodišnje pauze, dvorana Hrvatskog doma Vitez je ponovno u funkciji! Završetkom početnih faza obnove dvorane, u kojoj je u cijelosti obnovljena pozornica, te postavljene nove podne podloge na pozornici i dvorani i stolice, obnovljeni toaleti i rasvjeta, stekli su se uvjeti za održavanje javnih manifestacija i kulturnih događaja.

Obnova i renoviranje dvorane bit će nastavljeni dalje, ali bez većih zastoja u organizaciji javnih priredbi. Tako već za nedjelju 5. 6. 2016. godine najavljujemo održavanje nove dječje hit predstave „Dvije Maše medu plaše“.

“Dvije Maše medu plaše” predstava je koja će najmlađima, njihovim roditeljima, bakama i ostalima donijeti osmijeh na lice, a nastala je iz istoimenog, veoma popularnog crtanog filma i idealna je prilika da najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo. U nedjelju, 5.6.2016. gdoine, od 12 sati, u Kino dvorani Vitez pogledajte ovu hit predstavu.

Pretprodaja ulaznica organizirana je u prostorijama Radio Viteza, a ulaznice će se moći kupiti i na sam dan predstave u predvorju Kino dvorane.

U obnovljenoj dvorani i novom ambijentu ne propustite jedinstvenu priliku zabaviti sebe i svoju djecu. Cijena ulaznice je 5 KM.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend