Svijet

Dječak (11) se bori za život zbog bizarnog Tik Tok trenda

Njegova majka Amy Clarke (31) na Facebooku je napisala upozorenje i molbu roditeljima da se riješe opasnih magnetskih kuglica.

Jedanaestogodišnji dječak Ellis Tripp iz Velike Britanije u kritičnom je stanju nakon što je slučajno progutao pet malih magnetnih kuglica isprobavajući novi Tik Tok trend gdje se magnetima na jeziku kuglice slože tako da čine lažni piercing. 

Hospitaliziran je u četvrtak zbog bolova u crijevima, a doktori su prvo mislili da mu je puklo slijepo crijevo. Da je riječ o magnetu shvatili su prilikom pregleda kada su se kuglice zbog magnetizma zalijepile na kiruršku opremu. 

Odveden je u dječju bolnicu u Birmingham gdje je imao dvije velike operacije u kojem su mu odstranili pet centimetara crijeva. Doktori su rekli da je on peto dijete koje je došlo u bolnicu u posljednjih tjedana dana zbog magnetskih kuglica u organizmu, prenosi Večernji.hr.

Njegova majka Amy Clarke (31) na Facebooku je napisala upozorenje i molbu roditeljima da se riješe opasnih magnetskih kuglica:  – Ovo je noćna mora! Ova Tik Tok pomama mogla ga je ubiti da da je bila duže u njemu.

Molim vas razgovarajte sa svojom djecom i recite im koliko su kuglice opasne. Smrtonosne su ako se progutaju. Imaju ih čak i u školama i vrtićima. Uništite ih! Nije poznato kako je Ellis došao do njih jer, kako kaže njegova obitelj, magnetske kuglice nemaju u kući, a dječak nema ni Tik Tok, prenosi 24sata.

Sue Davis (50), ravnateljica bolnice u Birminghamu, rekla je da se dječakovo tijelo bori protiv infekcije.

– On je jako, jako bolestan. Dvije velike operacije u samo nekoliko dana nisu dobre ni za koga, a kamoli za dijete. Zabrinuta sam. Nismo mislili da nam se ovo moglo ikad dogoditi, ove male magnetske kuglice su nanijele veliku štetu – rekla je i dodala da se Ellis još bori za život te da će sljedećih 24 sata biti presudno za dječaka.

(Dnevnik.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend