Zanimljivosti

Dječački bob bit će hit frizura ove godine!

Sada slobodno možete pospremiti svoje pegle za ravnanje kose te – baš kao i muški – biti opušteni i neopterećeni svakodnevnim stiliziranjem kose.

Dječački bob u 2022. godini viđat ćete gotovo svuda – bar tako kažu hair eksperti. Dječački bob, prema riječima stručnjaka, izdvojit će se kao jedan od vodećih hair trendova u godini pred nama. Osim što je chic, ovaj stil izuzetno je i praktičan, a – po svemu sudeći – tupe opcije preuzet će primat.

Kad je o ovom “labavom” stilu riječ, pravilo je da pravila gotovo i da nema. Sada slobodno možete pospremiti svoje pegle za ravnanje kose te – baš kao i muški – biti opušteni i neopterećeni svakodnevnim stiliziranjem kose. Fokus je zapravo na prirodnoj teksturi, a različite dužine – u igri su one do brade pa sve do one koja doseže do ključne kosti.

Eksperti kažu da je važno obratiti pažnju na teksturu boba – ne smije biti previše kruta, piše ljepotaizdravlje.hr. Upravo zbog toga, najbolje je sušiti kosu bez uporabe sušila – samo na zraku. Ipak, to nikako ne isključuje mogućnost da barem povremeno, pomoću valova i kovrča, ne izađete iz svojih ustaljenih hair okvira.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend