Glazbene vijesti

Dino Jelusić novi je član rock grupe Whitesnake!

Whitesnake su objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Dino Jelusić.

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) posljednjih godina izgradio je fantastičnu inozemnu karijeru, a jučer je stigla nova potvrda njegove kvalitete. Naime, jedna od najpoznatijih rock grupa u povijesti, britanske legende Whitesnake, objavili su na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član. Whitesnake su objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član DIno Jelusić.

 | Autor :

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti, izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake. Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u Trans Siberian Orchestra.

 | Autor :

Nakon objave da je Dino njihov novi član uslijedili su i komentari fanova Whitesnakea, koji su oduševljeni da Jelusić dolazi u slavni bend. – Uvjeren sam da će Dino dobro mijenjati Coverdalea, on je jedan od najboljih rock/heavy vokala, napisao je jedan fan grupe. Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelusić na svom Facebook profilu. Kako doznajemo, u bendu će svirati klavijature, ali i biti prateći vokal Coverdaleu.

 | Autor :

– Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Coverdale rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda, napisao je glazbenik.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend