Sport

Dinamo se ne odbija, a ja zaslužujem tu priliku!

U sveopćoj potražnji za novim trenerom Dinama pojavila se i vijest kako će na modru klupu sjesti jedan od najpoznatijih igrača Hajduka, Blaž Slišković, prenosi Goal.com

“Pa, to je za mene iznenađujuća pozitivna vijest. Ako je tako”, rekao je Blaž Slišković zaSportske novosti pa nastavio:

“Trenutačno sam bez angažmana. Pročitao sam da su me spomenuli u Maksimiru, za mene je to zaista krasna priča. Suvišno je o tome govoriti. Trenirati Dinamo je ogromna stvar, kad bi to tako bilo… Za bilo kojeg trenera biti na klupi zagrebačkog kluba nešto je neprocjenjivo, najveća vrijednost”, priznao je bivši trener Hajduka:

“Gledajte, nema tog trenera koji ne bi želio biti trener Dinama! Ne znam sad kako će ispasti ovo što ću kazati, ne bih želio da mi netko spočitne da sam neskroman. Mislim da u jednom tako velikom klubu kao što je Dinamo zaslužujem priliku pokazati što mogu i što znam!”

Baka je u HNL-u, na klupi Hajduka imao dobre rezultate.

“Morao sam otići iz Hajduka, a bili smo prvi na tablici HNL-a. Za mene su to tada bili neobjašnjivi razlozi, ali za neke očito objašnjivi. Ta godina kad je Hajduk napravio gaf i otjerao me bez ikakvog razloga ostala im je kao posljednja u kojoj su osvojili naslov prvaka Hrvatske! Neću sada kazati da sam ih urekao, ali znate kako se kaže u narodu, sve se vrati, prije ili kasnije. Prošlo je od tada jedanaest godina, a Hajduk više nije bio prvak Hrvatske.”

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend