Svijet

Dijete dala na posvojenje: ‘Ovo činim iz ljubavi da imaš obitelj’

Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svijetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu, poručila je Hannah sinu i tako mu objasnila zašto ga je dala na posvajanje.

 

Amerikanka Hannah Mongie (21) je bila trudna dva mjeseca kada je umro njezin dečko. Očajna djevojka tada je odlučila kako će dijete dati na posvajanje. Pronašla je i posvojitelje, ljude koji su danas njezini najbolji prijatelji.

Hannah Mongie je zatrudnjela kada je imala 18 godina. Ona i dečko Kaden su bili u čvrstoj vezi i radovali su se rođenju djeteta.

–  Bila sam tužna i počela razmišljati da li mogu sama odgajati našeg sina. Na pobačaj nisam pomišljala. Znala sam da sada više nisam odgovorna samo za sebe nego i za dijete. No ono je bilo posljednja veza s Kadenom. Odlučila sam dijete dati na posvajanje – kaže Hannah.

Još tijekom trudnoće našla je savršene posvojitelje. Brad i Emily Marsh su u braku sedam godina. Imaju tri posvojena sina koji su svi trojica u kontaktu sa svojim biološkim majkama.

– Naši sinovi u životu imaju i svoje biološke majke tako da se nikada ne moraju pitati da li ih je majka voljela – kaže Emily.

Taggart Kaden Marsh je rođen u ožujku 2016. godine. Hannah je dva dana bila sama s djetetom. Prije nego što ga je dala na posvajanje snimila je video u kojom je objasnila zašto je to napravila.

– Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svijetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu – rekla je Hannah. Ona i Emily su postale najbolje prijateljice. Hannah živi samo desetak minuta vožnje autom dalje od svog sina i posjećuje ga u prosjeku deset puta mjesečno. Taggart ima iznad krevetića njezinu fotografiju.

– Mi kao da smo oduvijek bili obitelj. Sretna sam da me Tagg uključio u tako divnu obitelj – rekla je Hannah, piše KTVU. 

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend