Pjesme

Detour osvaja novom pjesmom “Zaljubila sam se”

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili teaser, sada objavljujemo spot za pjesmu ‘Zaljubila sam se’.

Elektro akustik bend Detour predstavio je video spot svoje nove pjesme ‘Zaljubila sam se’.

S najnovijim singlom ‘Zaljubila sam se’ hvaljena i popularna electro akustik grupa Detour postigla je najviši ulaz na ovotjednoj službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe TOP.hr, ušavši na peto mjesto.

– Veseli nas činjenica da se u kratkom roku, niti deset dana, pjesma tako brzo ‘prihvatila’ u radijskom eteru a i ono što nam je najvažnije je da svakodnevno dobivamo pozitivne komentare od naših fanova. U svakom slučaju mislim da je ovo dobar nastavak svega što smo do sada radili i pokazatelj da je naša nova vokalistica Gina bila dobar odabir – izjavio je frontman Detoura, Nenad Borgudan, ujedno autor pjesme.

Za pjesmu koja najavljuje priču prvog Detourovog akustičnog albuma, čiji je izlazak predviđen za rujan, prošlog tjedna snimljen je i video spot u režiji Luke Nižetića koji je već imao prilike surađivati i na njihovom singlu ‘Ujutro’, a o samom snimanju ističe:

– ‘Zaljubila sam se’ je jednostavno pjesma koja u tebi budi osjećaj sreće, plesnog je ritma, nekako odiše proljetnim ugođajem i dok je slušaš pruža ti potrebnu dozu optimizma. Stoga mi je i bila ideja napraviti video broj gdje se vokalistica Gina susreće s raznim situacijama u kojima svojim osmjehom ili dodirom širi ljubav i sreću, dok su se ostali članovi grupe pokazali kao odlični glumci odradivši svoje ‘uloge’ na nivou. Nadam se da smo video pričom uspjeli još više naglasiti ugođaj, te samu poantu pjesme-.

Grupu Detour 07. travnja čeka koncert u Vintage Industrial Baru. Već je poznato da se Zagreb i Detour vole javno, a idućeg četvrtka Vintage će ispunit poznati zvuci starih i novih hitova poput ‘Snijega’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Ljeto počinje’ i ‘Tvoje lice se promijenilo’… Također to je nakon godinu dana njihov ponovni solistički koncert pred zagrebačkom publikom i kako i sam Nenad ističe idealna prilika da se službeno predstavi njihova nova vokalistica Gina Damjanović , te premijerno izvede uživo novi singl.

Izvor: story.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend