Lokalne vijesti

DETALJI UBOJSTVA U NOVOM TRAVNIKU: Zet ubio punca; umiješan i maloljetni sin ubijenog

Službenici policije su, u suradnji su nadležnim Tužiteljstvom, poduzeli niz mjera i radnji u cilju pronalaska i hvatanja počinitelja, te su u uspješnoj akciji uhitili osobu inicijala Ć. H., rođenu 1994. godine, iz Novog Travnika i još dva maloljetnika, koji su osumnjičeni za izvršenje ovog ubojstva.

“Koordiniranim aktivnostima policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a, Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik i PS Novi Travnik izvršeni su pretresi na više lokacija, prikupljana su operativna saznanja na terenu, saslušan je veći broj svjedoka, te su poduzimane i druge mjere i radnje koje su bile usmjerene na rasvijetljavanje ovog djela U okviru ovih aktivnosti, između ostalog, pronađena je i automatska puška za koju se sumnja da je korištena za ubistvo”, kazao je glasnogovornik MUP-a KSB Hasan Hodžić za portal Centralna.ba

Uhićena osobeainicijala Ć. H. je zet od ubijenog Dž. R. U ovom ubojstvu osim Ć. H., prema informacijama do kojih je došao naš portal, sudjelovao je i maloljetni sin ubijenog Dž. R. te njegov 15-godišnji prijatelj. 

“Motiv ubojstva je novac. Osoba koja je ubijena i kojeg su likvidirali zet, te sin ubijenog i njegov maloljetni prijatelj, na računu u banci je imala određeni iznos novca. Trojac je napravio pakleni plan i likvidirao DŽ. R.”, kaže izvor blizak istrazi za portal Centralna.ba.

Pripadnici MUP-a KSB su pronašli oružje kojim je osoba ubijena.

“Puška kojom je izvršeno ubojstvo pronađena je u mjestu Šenkovići, u blizini puta. Trojac je priznao gdje ju je odbacio nakon ubojstva”, dodao nam je isti izvor.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend