Glazbene vijesti

Dečko Maje Šuput dobio otkaz zbog naslikavanja s ‘dragom’?

Dečko Maje Šuput više ne radi u hotelu u kojemu su se zaljubili. Njegovim se šefovima nije dopalo naslikavanje s pjevačicom što je utjecalo na imidž tvrtke.

 

Nenad Tatarinov (34), novi odabranik Maje Šuput (38), više ne radi u hotelu u kojemu je upoznao pjevačicu. Šuška se kako se previše ‘naslikavao’ i eksponirao na društvenim mrežama, a to se hotelskome menadžmentu nije dopalo.

– Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali – rekli su nam hotelijeri.

Šuput ga tješi delikatesama

 

Za razgovor nisu bili raspoloženi ni Maja Šuput, kao ni njezin partner. Tatarinov se pravdao da o otkazu ne želi razgovarati jer je na putovanju. I zaista, protekli se tjedan Nenad provodio s pjevačicom u Španjolskoj, gdje ju je pratio u korak dok je ona pozirala pred znamenitostima Madrida te joj nosio torbe.

Foto: Inis Snagic

Par je romansu započeo prošlog ljeta dok je Šuput bila na turneji i, kako sama kaže, kad se najmanje nadala novoj ljubavi. Ipak, ispalo je da su jedno drugo ‘oborili s nogu’, a koliko su zaljubljeni nisu ni pokušali sakriti. Fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti objavljivali su na društvenim mrežama, a čini se da su upravo one stajale posla bivšeg hotelskog direktora. Maja je uz njega i u ovim neizvjesnim trenucima.

Foto: Inis Snagic

Zaljubljeni Nenad je svojoj odabranici nosio doručak u krevet na zajedničkim putovanjima, a dane nakon otkaza provodio je obilazeći luksuzne restorane u kojima sa svojom dragom kuša i uživa u najboljim španjolskim delicijama.

Zaljubljena Maja ne skida osmijeh s lica i tvrdi ono što je rekla i na početku veze – da je Tatarinov ‘muškarac njezina života’.

Foto: Inis Snagic

– Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi. Tako da je meni bilo vrlo jednostavno, brzo smo se našli. On je bio vrlo brz po tom pitanju. Kao ‘to je to’, moje i gotovo – izjavila je u studenom prošle godine te otkrila da voli fine, uglađene i poduzetne muškarce koji, baš poput nje, vole gastronomiju, putovanja i hotele.

Ljubav na drugi pogled

Sve je to pronašla u novom odabraniku, Puljaninu ruskih korijena, s kojim je već započela i zajednički život. Zagrebačka pjevačica upoznala ga je prije dvije godine u Šibeniku u kojemu je odsjela u hotelu D-Resort.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tatarinov je ondje bio zaposlen kao generalni direktor luksuznog hotelskog kompleksa, a Maju je dočekao kao VIP gošću. Toliko joj se svidjelo da se u isti hotel vratila i ove godine, kad se i zaljubila.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend