Zanimljivosti

Darujemo ulaznice za filmove Halimin put i Paranormalna aktivnost

Poštovani, zahvaljujući suradnji Radio Viteza, poduzeća Ekran i zeničkog Multiplex Ekran Kina, u mogućnosti smo vam darovati 3×2 besplatne ulaznice za filmove, koji se u zeničkom kinu prikazuju u ovom Filmskom tjednu.

Dovoljno je da nam se javite na kontakt telefon 030/717-078 ili pošaljete mail sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime i datum projekcije) i ulaznice su vaše. Naša e-mail adresa je radiopostajavitez@gmail.com. Ukoliko želite film pogledati upravo toga dana, kada se on prikazuje i kada nam se javljate, onda to morate učiniti do 12 sati.

 

FILMSKI TJEDAN 25.10.2012 –  31.10.2012.

ČETVRTAK  25.10.
HALIMIN PUT  od 18:30 sati

PETAK  26.10.
HALIMIN PUT  od 18:30 sati

PONEDJELJAK  29.10.
PARANORMALNA AKTIVNOST 4 od 20:45  sati

UTORAK 30.10.
PARANORMALNA AKTIVNOST 4 od 20:45  sati

SRIJEDA  31.10
HALIMIN PUT   od 18:30 sati

O filmovima:

HALIMIN PUT

Halimin put je dirljiva priči o dobroćudnoj bosanskoj seljanki Halimi koja bezuspješno pokušava pronaći posmrtne ostatke svog sina ubijenog tijekom rata u Bosni. Ona shvaća kako je jedini način da se identificiraju njegove kosti taj da pronađe svoju davno odbjeglu nećakinju koju nitko nije vidio više od dvadeset godina, nakon što je imala zabranjenu vezu s mladićem druge vjere. Međutim, nakon što je Halima uspije pronaći, na površinu izbijaju davno zaboravljena zla koja još jednom remete živote glavnih aktera.

 

Paranormalna aktivnost 4

Najstaršniji horor svih vremena dobio je četvrti nastavak. Za one koji prate sestre Katie, Kristi i demonsku silu koja ih progoni od djetinjstva, postoje mnoga neodgovorena pitanja i neobjašnjenje aktivnosti. Paranormalna aktivnost 4 daje neke odgovore…Priča se nastavlja tamo gdje se završio drug dio ove horor sage. Očekivati možete samo jedno, da vas bude strah, više nego ikad!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend