Sport

Darijo Srna potvrdio: Vraćam se na teren, nastavljam karijeru

Darijo Srna je uz Davora Božinovića, ministra Unutarnjih poslova, bio glavna “faca” na turneji Radosti Plazma Sportskih igara mladih. Nosio je bivši kapetan hrvatske reprezentacije plamen Sportskih igara mladih po Trgu bana Josipa Jelačića. Djeca iz zagrebačkih osnovnih školi bila su oduševljena što je Srna među njima.

 

 

Dijelio je legendarni kapetan autograme, fotografirao se s mnogim mladim obožavateljima. Srna je pod suspenzijom do 22. kolovoza ove godine zbog dopinga, piše 24sata.info.

Srna je ovih dana u Zagrebu, u glavnom je gradu proslavio i svoj 36. rođendan u utorak 1. svibnja, a na Trg bana Jelačića došao je nasmijan i dobro raspoložen.

– Neću ništa pričati, sve ću reći na press konferenciji kad se vratim na teren – rekao je u prolazu Darijo Srna.

Nikad nije rekao da će prekinuti karijeri zbog suspenzije, ali sad je i službeno potvrdio kako će se vratiti na travnjak.

Ugovor sa Šahtarom istječe mu 30. lipnja, ali jasno je kako on čelnicima ukrajinskog kluba samo treba reći da želi novi ugovor. Automatski će ga dobiti i potpisati. Darijo je ikona ukrajinskog kluba i ikona navijača Šahtara.

Uostalom, na listu lijeve noge mu je tetovaža sa Šahtarovim grbom, na listu desne noge je posveta njegovom Hajduku. Tko zna, možda Dario na kraju svoje karijere odigra i sezonu na Poljudu. Kakva bi to samo priča bila.

(Dnevnik.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend