Kultura

Daniel Craig posljednji put u ulozi James Bonda: “No Time to Die”

Snimanje novog filma započelo je u travnju na Jamajci kada su producenti najavili da će Oskarovac Rami Malek glumiti glavnog negativca.Daniel Craig po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007. Potvrdio je da je ovo posljednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je došlo vrijeme da ga zamijeni netko mlađi.

“To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih, ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno”, rekao je nedavno 51-godišnji glumac, koji je tokom posljednjeg snimanja povrijedio gležanj.

U novom filmu Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spašavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.


Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Velikoj Britaniji, a 8. travnja u SAD-u.
James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. “Spectre” iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a “Skyfall” iz 2012. više od milijardu dolara.

(klix.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend