Lokalne vijesti, Sport

Danas u Vitezu humanitarni turnir u stolnom tenisu

Danas će se u Vitezu održati humanitarni turnir u stolnom tenisu, kojega organizira STK CM Vitez. Turnir se igra u Gradskoj sportskog dvorani (na katu), s početkom u 19:00 sati.

Pravo nastupa imaju svi ljudi dobre volje. Kotizacija za sudjelovanje, kako su objavili organizatori, koliko tko može i želi darovati.

Sav prihod od kotizacija će se uplatiti na račun udruge Hrabra golubica, koja će novac iskoristiti za pomoć mladoj igračici, trenerici stolnog tenisa i profesorici tjelesnog odgoja Dini Pervan iz Pule, u borbi protiv sarkoma.
Stoga vas sve pozivaju da danas, od 19 sati, dođete i budete dio ove humane geste.

Na ovaj način Vitežani žele biti dijelom velike humanitarne akcije za prikupljanje financijskih sredstava za lijekove i medicinska pomagala koji se ne nalaze na listi HZZO-a i druge troškove liječenja.

Dina je prošla veći dio liječenja, operacije i kemoterapiju. Predstoji joj nastavak liječenja i rehabilitacija. Ona se hrabro nosi s bolesti, a mi možemo svojim doprinosom olakšati njenu borbu. Svakom vašom donacijom koja se vrši na tekući račun Zagrebačke banke, IBAN: HR6823600001102656540 Dina će biti bliže svom cilju. Primatelj je Humanitarna udruga Hrabra golubica, a za sve koji uplaćuju iz inozemstva swift/bic broj Zagrebačke banke je ZABAHR2X.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend