Lokalne vijesti

Danas prezentacija aktivnosti Koalicije za borbu protiv mržnje “Razumijevanje” Vitez

Koalicija za borbu protiv mržnje “Razumijevanje” Vitez postoji od 2013. godine kao neformalna skupina NVO-a s područja općine Vitez. Radi na promociji tolerancije i suživota i provodi mnoge aktivnosti, koje za cilj imaju sprječavanje incidenata motiviranim mržnjom i predrasudama.  

 

Rad koalicije je podržala i Misija OESS u Bosni i Hercegovini, te zajedno rade na građenju pozitivnog društva u Vitezu i što boljoj društvenoj povezanosti marginaliziranih grupa.

 

Koalicija organizira sastanak/druženje danas, 13.12.2017. godine, u 16:00 sati, u Gradskoj galeriji (kod Gradske knjižnice u Vitezu), kako bi prezentirali svoj rad u 2017. godini, novi logo Koalicije i razgovarali o mogućim aktivnostima u 2018. godini. Nakon službenog dijela će biti upriličen skromni domjenak.

 

Ovim putem upućen je poziv svim zainteresiranim Vitežanima da im se pridruže na sastanku, kako bi imali priliku pogledati prezentaciju, ujedno razgovarati s članicama Koalicije i simpatizerima o trenutnoj situaciji u općini Vitez. Također, dobrodošle su sve ideje i zamisli s ciljem što bolje društvene povezanosti u Vitezu.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend