Lokalne vijesti, Vijesti iz BiH

Danas otvorenje zimske sezone na Vlašiću

I ove godine Turistička zajednica Srednjobosanske županije s partnerima svim ljubiteljima zimskih sportova, ali i dobre zabave pripremaju vrhunski doživljaj povodom službenog otvaranja zimske turističke sezone koje će se održati na Vlašiću u razdoblju od 16. do 18. prosinca.

Kako bi turistička ponuda na Vlašiću bila što kvalitetnija od 15. prosinca s radom započinju i Turistički informativni centar na Babanovcu te sezonska ambulanta u okviru objekta Turističke zajednice.

PROGRAM SKI OPENINGA

16.12.2016. godine (petak)

Program SKI OPENINGA 2016/2017 započinje 16.12.2016.godine gastronomskim natjecanjem „GASTRO 2016“ u 11 sati na platou ispred promotivnog šatora.

U 15 sati održat će se službeno otvaranje zimske turističke sezone gdje će se predstaviti ponuda svih skijaških centara i promovirati novi turističko-promotivni film zimske turističke ponude županije.

Nakon svečanog otvaranja ispred promotivnog šatora planirano je proglašenje pobjednika gastronomskog natjecanja uz druženje sudionika, gostiju i posjetitelja!

Od 20 sati u promotivnom šatoru „Solazur & Buenavista“ program se nastavlja zabavnom manifestacijom ŠANKANJE gdje vas u večernjim satima očekuje bogat zabavni program s glavnom zvijezdom večeri Severinom.

17.12.2016.godine (subota)

I u subotu nas očekuje veoma zanimljiv i kvalitetan program.

Od 13 sati Ispred Hotela „Blanca Resort & Spa“ za male skijaše organizirana je i kazališna predstava „Vuk sa vrha Vlašića i Crvenkapica iz Travnika nakon koje će mališane posjetiti i Djed Mraz sa darovima.

Od 14 sati na platou ispred Hotela „Blanca Resort & Spa“ za sve posjetitelje organizirat će se „Igre bez granica na snijegu“.

Od 20 sati u promotivnom šatoru „Solazur & Buenavista“ započinje druga večer „ŠANKANJA“ na kojoj nastupaju brojni DJ-ovi uz glavnu zvijezdu večeri Dženana Lončarevića.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend