Pjesme

Damir Kedžo novim hitom “Ljubavi moja” sa Splitskog festivala visoko diže ljestvicu

Jedan od najboljih hrvatskih vokala Damir Kedžo na ovogodišnjem je 57. Splitskom festivalu uvjerljivo izveo snažnu pop pjesmu “Ljubavi moja”, novi singl za koji trenutno snima zanimljiv videospot koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Time je nastavio plodnu suradnju s dokazanim autorom Antom Pecotićem, zaslužnim za pobjedničku pjesmu 64. Zagrebačkog festivala “Sve u meni se budi”, koju zajedno s Kedžom izvodi talentirana pjevačica Zsa Zsa.

Za tu je pjesmu nedavno snimljena i odlična remix verzija Bojana Šalamona Shalle te sasvim novi video spot kao zahvala publici koja ju je svojim glasovanjem svrstala u elitno društvo 12 najslušanijih hrvatskih pjesama 2016. godine, nominiranih za Hrvatsku glazbenu nagradu publike Cesarica, za hit godine. Dodjela nagrade na splitskim Prokurativama prošloga petka bila je idealna prilika da publika uživa u besprijekornoj live izvedbi Kedže i Zsa Zse čime su to dvoje mladih glazbenika potvrdili da su svijetla budućnost hrvatske glazbene scene.

Diskografska kuća Croatia Records nedavno je potpisala ekskluzivni ugovor s Damirom Kedžom, prepoznavši njegov veliki glazbeni potencijal i predanost svom pozivu, a Damir svakim novim singlom opravdava velika očekivanja koja pred njega stavlja publika, suradnici, ali najviše on sam.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend