Pjesme

“Čuvaj me” nova pjesma Željka Krušlina i Latina

Lepršavi ritmovi i zarazna melodija koji pozivaju na pjesmu i ples, prva su asocijacija kada netko spomene najvećeg regionalnog latino majstora.

Brojni ljubitelji živopisnog glazbenog opusa, ni ovoga puta neće ostati razočarani jer Željko Krušlin i njegova vjerna sjena Latino, predstavljaju novu pjesmu ‘Čuvaj me’.

Sam Željko, priznao nam je, kako već duže vrijeme ne skriva uzbuđenje zbog izlaska nove pjesme, koja će itekako biti dostojna nasljednica prethodnih velikih uspješnica. ‘Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, nova pjesma ‘Čuvaj me’ u rangu je skladbe ‘Divno je biti nekome nešto’, za neke čak i bolja. Osobno jedva čekam, povratnu reakciju publike, to mi je najvažnije.

Kao i svaki puta do sada, ‘Čuvaj me’ nosi autorski pečat samog Željka, koji potpisuje glazbu i tekst, a za koji nam je otkrio, kako je nastao na jednom, za njega iznimnom mjestu. Ovu pjesmu jako volim, te sam je sa velikim guštom i napisao. Ista je nastala prije godinu dana na Baćinskim jezerima, kod Ploča, u rodnom kraju moje supruge. Zanimljvo je kako ovo nije prva pjesma koja je nastala tamo, pa mogu zaključiti kako taj kraj vrlo inspirativno djeluje na mene.’

‘Sa posebnim zadovoljstvom iščekujem snimanje video spota, u kojem će upravo moja kćer Edita imati glavnu ulogu kao glumica, ali će biti zadužena i za koreografiju, a inače se bavi plesom. Spot će se snimati u režiji Tonija Renoa.’, kazao nam je Kruška.

Izvor: Hit Records

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend