Lokalne vijesti

Crna kronika iz Središnje Bosne

Policijskoj stanici Vitez jučer se oko 2 sata ujutro obratio Abedin Ribo (1991.) iz Travnika te prijavio da je nožem nanio ubodne rane Fahrudinu Kasumoviću, u motelu “Jerry” u mjestu Stara Bila, općina Vitez.

Na lice mjesta je poslana ophodnja i istražitelj PS Vitez koji su ustanovili da je Fahrudin Kasumović (1971.) iz Travnika zadobio više uboda nožem i pri tom izgubio veliku količinu krvi. Povrijeđeni je prebačen vozilom hitne pomoći u bolnicu u Novoj Biloj, a Abedin Ribo je sproveden u PS Vitez. Očevid su obavili istražitelji Sektora  krim policije  MUP-a KSB.  Istraga je u tijeku.

 

Mustafa B. (89) iz mjesta Voćnjak Turbe, kod Travnika, pokušao je izvršiti samoubojstvo nožem i nanio je sebi teže povrede u predjelu vrata. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici Travnik, a potom je kolima hitne pomoći prevezen u klinički centar Koševo u Sarajevu. Slučaj je jučer policiji prijavila rodbina koja ga je spriječila u pokušaju samoubojstva. Očevid je obavila policija iz Travnika.

Inače, u protekla dva dana, na području Policijskih uprava KSB prijavljeno je 10 kaznenih djela. Evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 11 prometnih  nezgoda s manjom materijalnom štetom, u kojima  su 3 osobe ozlijeđene. Iz prometa su isključena 3 vozila i 8 vozača.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend