Lokalne vijesti

Čović u Vitezu održao radni sastanak s gradonačelnicima i načelnicima iz reda HDZ-a BiH

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom jučer je boravo u općini Vitez. U Etno selu “Čardaci” održan je sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima izabranim iz reda HDZ-a BiH.
Riječ je o sada već ustaljenoj praksi održavanja radnih sastanaka na razne teme kako bi predstavnici lokalne vlasti bili u tijeku sa svim političkim događanjima, ali i kako bi imali priliku izravno komunicirati s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s višim razina a glede određene problematike vezane za njihove gradove i općine.
Tako je  domaćin, načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić predložio da osim aktualne problematike u svakoj općini današnja tema budu imovinsko-pravni odnosi u svjetlu novih zakonskih rješenja koja se glavnom odnose na problematiku građevinskog zemljišta. Tim povodom, sastanku je nazočio i direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović.
Nakon Kupresa, Stoca, Mostara i Viteza sljedeći sastanak će biti u Orašju već početkom rujna a izaslanstvo HDZ-a BiH će danas odražati i sastanak s gospodarstvenicima te nazočiti obljetnici stranke u Kreševu, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend