Članovi KK Mladost pripremaju se za Svjetsko prvenstvo na Tenerifima

U subotu 30. rujna 2017. godine u organizaciji Karate saveza BiH, u Mostaru je održano Državno prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore na kojem je sudjelovao 501 natjecatelj iz 94 karate kluba što je i najmasovnije Državno prvenstvo do sada.

Karate klub „Mladost „ iz Viteza predstavljalo je 7 natjecatelja koji su postigli izuzetno dobar uspjeh osvojivši četiri medalje od čega dvije zlatne, jednu srebrenu te jednu brončanu, a u ukupnom poretku od 94 kluba zauzeli visoku šestu poziciju.

Ovim uspjehom najavili su svijetlu budućnost najtrofejnijeg viteškog sportskog kolektiva te se pokazali kao najuspješnije plasirani klub iz SBK/KSB na ovom Prvenstvu. Također ističu da je natjecatelj karate kluba „Mladost“ Vitez, Adnan Hurem bio i jedan od najuspješnijih natjecatelja.
Zlatne medalje osvojili su Adnan Hurem u kategoriji borbe juniori -68kg i Munib Dedović u kategoriji borbe kadeti +70kg koji su ujedno izborili nastup na Svjetskom prvenstvu od 20.10 – 30. listopada 2017 godine na Tenerifima. Srebrenu medalju osvojio je Edin Peskić u kategoriji borbe juniori -55kg dok je brončanu medalju osvojila Nedžmina Varupa u kategoriji borbe kadetkinje +54kg.
2. listopada 2017. godine održan je i svečani doček za osvajače medalja na kojem su nazočili predstavnici firme Eurodom Vitez koji su ujedno dodjelili i stotinu majica za članove kluba „Mladost“ Vitez.

Zahvalnice predstavnicima Eurodoma dodjelili su najmlađi natjecatelji ovog kluba Zahra Adilović i Muaz Husić dok su osvajači zlatnih medalja i reprezentativci BiH Adnan Hurem i Munib Dedović dodijelili majice članovima i prijeteljima kluba Amelu Tuki i Abedinu Mujezinoviću.
Šef stručnog stožera, Aldin Adilović, rekao je da je prezadovoljan postignutim rezultatima i ponosan na svoje natjecatelje te da bez pauze nastavljaju sa pripremama za Svjetsko prvenstvo za koje se nada da će uspjeti osigurati financijska sredstva za odlazak na isto.
Ovim putem čestita i zahvaljuje se svim osvajačima medalja, trenerima kluba kao i svim članovima karate kluba „Mladost“ Vitez, a već narednog vikenda Muniba i Adnana očekuje provjera pred nastup na Svjetskom prvenstvu na karate natjecanju „Trofej Beograda“.