Cetinski: ‘Taj će mi prizor cijeli život ostati urezan u sjećanju’

Odmah nakon dolaska hitne, liječnica je konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj, rekao je glazbenik.

 

Tony Cetinski (48) prošlog je tjedna sudjelovao u nesreći koja se dogodila u Rovinju u Pustoj ulici, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac. Sada je za Gloriju progovorio o velikoj životnoj borbi.

Pjevač je rekao da se prilično dobro sjeća svega što se  dogodilo, ali nije mu jasno kako se nesreća dogodila. Dodaje kako prepušta vještacima da rade svoj posao.

– Jako sporo, kao da izlazim iz parkinga, skrenuo sam lijevo i odmah nakon skretanja osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja automobila. Odmah sam stao i izašao iz auta. Pogledao sam ispod auta i isprva nisam ništa primijetio. Pogledao sam drugi put, iz drugog kuta i vidio ono što sam najmanje očekivao – čovjeka. Taj će mi prizor cijeli život ostati urezan u sjećanju – rekao je.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Dodaje sa nije znao je li čovjek živ ili ne, nadao se da je, te da je odmah potražio pomoć. Pokušao mu je pomoći, ali bezuspješno.

– Odmah nakon dolaska hitne, liječnica je konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj – dodao je Cetinski.

Isto tako, glazbenik je fanove na društvenim mrežama obavijestio kako neće nastupiti u Zurichu 11. studenog. Mijenjat će ga kolega Ivan Zak.

– Dragi moji, ovim putem ispričavam se organizatorima i svima onima koji su kupili ulaznicu za koncert u subotu 11.11. u Zurichu. U ovom trenutku sam slomljen prometnom nesrećom koja se dogodila i nisam u stanju ispuniti svoju obvezu prema vama. Umjesto mene u Švicarskoj će u društvu Parnog valjka, nastupiti moj prijatelj i kolega Ivan Zak. Za sve Vas koji ste kupili ulaznicu, novi termin mog koncerta u Zurichu, objavit ćemo naknadno. Hvala vam na razumijevanju. Volim vas sve – napisao je na Facebooku.

(24sata.hr)