Sport

Červar uoči Francuza: Duvnjak trenira po posebnom režimu… (VIDEO)

Imali smo nevjerojatnu podršku u Zagrebu gdje je publika pokazala da Hrvatska nije samo zastava, grb i himna, rekao je Lino Červar. Kauboji u srijedu u 20.30 sati igraju odlučujuću utakmicu s Francuzima.

 

 

Kauboji su nakon velike pobjede protiv Norveške u nedjelju imali slobodan dan, a u ponedjeljak su najavili utakmicu protiv Francuske. Rukometni klasik na rasporedu je u srijedu u 20.30 sati.

– Duvnjak je u fazi rehabilitacije, pod liječničkim je nadzorom i trenira po posebnom režimu – rekao je Lino Červar, kojeg su zasmetale kritike o zagrebačkoj publici kao kazališnoj.

– To nije istina. Imali smo nevjerojatnu podršku u Zagrebu gdje je publika pokazala da Hrvatska nije samo zastava, grb i himna, nego ukupnost svih građana. Hvala svima na podršci, javio mi se vaterpolski izbornik Tucak, vidio sam nogometnog izbornika Dalića – rekao je Červar i nastavio o našem sljedećem suparniku:

– Francuzi imaju novih igrača, to je reprezentacija sastavljena od toliko sjajnih rukometaša… Superiorni su u mlađim kategorijama, imaju jaku ligu u kojoj stasaju – rekao je Lino.

POGLEDAJTE VIDEO

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend