Glazbene vijesti

Cecilijin singl ‘Blago ima ko ljubavi ima’ proglašen tamburaškim hitom godine!

‘Blago ima ko ljubavi ima’ singl Cecilije sa aktualnog albuma Maska, slušatelji HRT Radio Osijeka izabrali su za tamburaški hit godine 2015.

Cecilija je ujedno prvi ženski izvođač tamburaške glazbe u posljednjih dvadesetak godina kojem je pripala nagrada za Hit godine, a koja se dodjeljuje temeljem top liste, a koja se emitira u sklopu emisije Radio Osijeka, ‘Ritam Šokadije’.

Sama Cecilija nije krila zadovoljstvo nagradom: ‘Hvala svima koji su glasali za mene, vrlo sam sretna i ponosna na ovu nagradu. Ovo je moja prva nagrada, i drago mi je što je došla baš s ove radio postaje i emisije.’

‘Za baladu ‘Blago ima ko ljubavi ima’ zaslužni su Miroslav Škoro, Zora šutalo i Ivica Murat i ovo je još jedan dokaz kako smo pogodili s pjesmom. Ujedno ovo je odličan uvod u moj novi singl koji slijedi, a koji će također biti jedna lijepa balada’, zaključila je Cecilija.

I ovom nagradom, kraljica moderne tamburaške glazbe, kako je mnogi s pravom nazivaju, još jednom je dokazala zašto je album Maska u izdanju Hit Recordsa, najprodavaniji album tamburaške glazbe u posljednje vrijeme.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend