Lokalne vijesti

BUSOVAČA: Uz prijetnju pištoljem, dvije maskirane osobe opljačkale zlataru

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su dva krivična djela.

Jučer, oko 15,45 sati, u PS Busovača je prijavljeno da je od strane dvije maskirane osobe izvršeno razbojstvo u zlataru, koja se nalazi u ulici Marka Alaupovića, općina Busovača. Prema prijavi, dvije maskirane osobe su, uz prijetnju vatrenim oružjem-pištoljem, otuđile neutvrđenu količinu zlata, nakon čega su se uputili u nepoznatom pravcu.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izašli službenici policije koji su u suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom pristupili poduzimanju intezivnih mjera i radnji na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela.

Također, jučer, oko 16,53 sati, u ulici Bosanska, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe, čiji su inicijali A.L., rođen 2001. godine, iz Travnika. Tom prilikom, on je dobrovoljno predao određenu količinu bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed. 

U suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je pet slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 280 prekršajnih naloga, od kojih su 142 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dopuštene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

(Ured komesara)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend