Busovača: U prometnoj nesreći teže povrijeđene dvije pješakinje

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su 4 krivična djela, a radi se o 2 teške krađe i  2 krivična djela nasilja u obitelji.

Evidentirana su 2 slučaja narušavanja javnog reda i mira, a radi se o 1 slučaju sudjelovanja u tučnjavi i 1 slučaju ostali prekršaji. U prekršajima su sudjelovale 4 osobe.

U istom vremenskom razdoblju, na cestama srednje Bosne dogodilo se 12 prometnih nesreća. Iz prometa su isključena 2 vozila i 2 vozača motornih vozila, a uručena su 104 prekršajna naloga iz oblasti prometa.

Sinoć oko 22,30 sati na lokalnom putu u mjestu Donji Mihaljevići, općina Busovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali A.O., rođen 1997. godine iz Busovače, s vozilom marke Škoda-Octavia, registarskih oznaka A54-K-300 i pješakinje S.L., rođena 1989. godine i M.L., rođena 1993. godine, obje iz Busovače. U ovoj nesreći teže tjelesne povrede zadobile su pješakinje, a očevid s ciljem utvrđivanja uzroka nesreće izvršili su službenici kriminalističke policije Pu Kiseljak.

(Ured Komesara)