Lokalne vijesti

BRAVO za male humanitarce iz OŠ “Bila”, njihove nastavnike i roditelje!

Učenici I.a, I.b i III.c Osnovne škole “Bila” i ove su godine, uz koordinaciju svojih učiteljica Jelene Androševic, Irene Volić i Sandre Zrnić, uspješno realizirali humanitarnu akciju “Djeca darivaju djecu”.


U okviru akcije prikupljeno je mnoštvo igračaka, koje su proslijedili Hrvatskoj udruzi mladih Središnja Bosna da ih dostave djeci slabijeg imovinskog stanja.


Cilj akcije je bio razveseliti djecu kojoj roditelji nisu u prilici osigurati paketiće za predstojeće blagdane.

Ovo nije jedina humanitarna akcija, koju su realizirali učenici OŠ “Bila”.

Naime, na prijedlog Vijeća učenika OŠ „Bila“ o humanitarnoj akciji pod nazivom “Sretna djeca sreću dijele”, ona je uspješno realizirana uz pomoć i koordinaciju svih učiteljica, stručnih suradnika, kao i podršku svih ostalih djelatnika škole.

U okviru akcije, psihologinja Nina Novak i učiteljica Sandra Zrnić uradile su dvije radionice s članovima Vijeća učenika, gdje je prikupljeno mnoštvo igračaka i slatkiša. Od prikupljenih slatkiša i igrački napravljeni su brojni paketići,  koji su proslijeđeni Udruzi „Betanija“ u Vitezu, kao i Centru “Duga” u Novom Travniku.

Akciji su se pridružili svi učenici OŠ “Bila” sa svojim učiteljima, razrednicima, roditeljima, kao i ostali djelatnici škole, koji su prepoznali pozitivne namjere širenja sreće i u božićnom duhu pridružili se akciji darivanja.

Primarni cilj ove akcije bio je razveseliti djecu  Udruge “Betanija” iz Viteza, kao i štićenike Centra “Duga” iz  Novog Travnika.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend