Glazbene vijesti

Boris Novković povodom Dana žena poklanja novi singl!

Uz ovogodišnji Dan žena Boris Novković na sebi je svojstven način odlučio darivati slušatelje, posebno obožavateljice. Jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih glazbenika u ponedjeljak, 07.03. premijerno će u izdanju Hit Recordsa objaviti novi singl pod naslovom ‘Ines’.

Nova glazbena poslastica, kao i u slučaju posljednjeg odlično prihvaćenog singla ‘Ako je to što vidim‘ izlazi iz zajedničke autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i glazbu, dok P’eggy potpisuje aranžman i produkciju.

Pjesmu ‘Ines’ sam je Boris opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetsko tekstualnog sadržaja. ‘Produkcijski i aranžerski odlučili smo se napraviti iskorak, pa ju je P’eggy stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju poput pjesme ‘Vukovi umiru sami’. ‘Iako se pjesma zove po imenu, vjerujem kako će kao i u slučaju ‘Tamare’ svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pjesmi.’, zaključio je Boris.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend