Sport

Bombastična najava za Soldića i Materlu (VIDEO)

Glavna borba velikog KSW-a 56 dobila je najavu kakvu i zaslužuje!

Kao što je bilo i za očekivati, KSW-ova video sekcija još jednom je napravila fantastičan posao s ciljem što bolje promocije i što boljeg upoznavanja fanova s borbom za koju su uvjereni kako ju nitko ne smije propustiti. No, okršaj Roberta Soldića i Michala Materle uistinu je takav. Vjerojatno najomiljeniji “ne-poljski” KSW borac protiv legende i ikone promocije, bivšeg prvaka i borca čija se svaka borba gleda uz potpunu pažnju i fokus.

“Nije ostalo puno borbi za koje mogu reći da ih imam san organizirati. Ova je možda posljednja. Iza ove borbe krije se zapravo jedna tragična priča. Tko god izgubi, na tisuće fanova će tugovati. Tko god pobijedi, tisuće fanova će slaviti. Kad dvije superzvijezde uđu u kavez, rezultat je manje bitan”, riječi su kojima je borbu najavio suvlasnik promocije, Maciej Kawulski. I nije daleko od toga, ako se uzme u obzir kakvu bazu fanova ova dva borca imaju.

“Vidim dva ratnika koji se uvijek dolaze boriti te čije su borbe uvijek uzbudljive i krvave. Mislim da je ovo savršena glavna borba”, nadovezao se drugi suvlasnik, Martin Lewandowski.

Obojica su svjesni kvaliteta ovog drugog i to im u najavi nije bilo problem i reći. Soldić se želi testirati u srednjoj kategoriji, a za tako nešto je teško mogao dobiti boljeg protivnika. S druge strane, Materla se vratio borbama jer mu sve što one donose itekako nedostaje. Soldićevi jaki udarci protiv Materline izdržljivosti, snage i vrhunskog grapplinga. Što nam treba više od toga?

“Materla je grappler, ali ima puno nokauta. Na podu je jako opasan, no ja sam kompletan MMA borac. Nisam do sada pokazao svoj jiu-jitsu jer mi do sada nije trebao. Ja sam čovjek koji svoje protivnike šalje dolje dok smo na nogama”, samo je nešto od onoga što je Soldić ovim putem rekao. Za sve ostalo, pogledajte najave. Uistinu se isplati.

(fightsite.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend