Zanimljivosti

Bliži se velika završnica City Games 2016: Međunarodno finale 3. rujna u Biogradu na Moru

Bliži se vrhunac ovogodišnje, sedme sezone popularnog sportsko – zabavnog natjecanja City Games. Nakon sto dana turneje, tijekom koje je vesela City Games karavana obišla četrdesetak mjesta u Bosni i Hercegovini te susjednim zemljama, pred nama je spektakularno međunarodno finale koje će iznjedriti pobjednika za 2016. godinu.

 

  1. rujna biogradskom će rivom prodefilirati šest ekipa nabrijanih na pobjedu, redom državih prvaka koji će dati sve od sebe u borbi za apsolutnu krunu popularnih ljetnih igara.

 

“U pitanju je iznimno jaka i motivirana konkurencija, najbolji od najboljih i samim time možemo očekivati vrhunsku atmosferu i neizvjesno nadmetanje do samog kraja. ”, izjavio je ovom prilikom Miroslav Krzyk, autor projekta i direktor agencije Adria events koja organizira finale u suradnji s Gradom Biogradom na Moru.

 

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati ekipa Brotnjo iz Čitluka, iz Hrvatske dolazi ekipa Daj Mare iz Krka, boje Crne Gore branit će Casa Igalo iz Herceg Novog, predstavnik Srbije je Kragujevac, Italija šalje ekipu Moconesi, a za Sloveniju će igrati Velenje.

 

Sve su to redom iskusne ekipe koje znaju da će im, uz već dokazani timski rad i spretnost, u finalu trebati i malo sreće. U napetim igrama – morskoj alci, letećem vaterpolu, bitki, vinu i veslu odlučivat će nijanse i bit će važna svaka sekunda koncentracije.

 

Neizostavni dio svakog City Gamesa susreta, pa tako i ovog velikog međunarodnog finala, jest publika koja će svojom podrškom s tribina pomoći ekipama u završnoj borbi. Stoga su organizatori odlučili nagraditi sve posjetitelje i navijače besplatnim ulazom.

 

Pred nama je još jedno uzbudljivo veliko finale igara koje slave pozitivne vrijednosti i prijateljstvo, a hoće li Bosna i Herecegovina uspjeti osvojiti titulu međunarodnog pobjednika City Games 2016, saznat ćemo 3. rujna u Biograd u na Moru.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend