Glazbene vijesti

BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA KRALJA POPA: S 13 je primao injekcije hormona kako bi odgodio pubertet

Doktor Conrad Murray, kojem se sudilo za smrt Michaela Jacksona, napisao je knjigu ‘This Is It’ u kojoj je otkrio skandalozne detalje o životu kralja popa. Nakon što je nastupao u obiteljskom bendu, Jackson je 1971. započeo solo karijeru, a prvi solo album izdao je godinu kasnije.

Tako između ostalog, njegov liječnik tvrdi da je Michael s 13 godina primao injekcije hormona kako bi odgodio pubertet i zadržao svoj visoki glas. Upravo taj podatak, kako piše Murray, može objasniti Michaelovo potpuno neobično ponašanje. Murray je otkrio i da je Jackson imao bolna zadebljanja na nogama, kao i kronične gljivične infekcije.

– Čarape je nosio uvijek jer se sramio izgleda svojih nogu – rekao je Murray. No to nije sve. Pored svih bizarnih detalja Murray tvrdi i da je Jackson želio oženiti 12-godišnju Harriet Lester kojoj je bio kum, a to isto je želio učiniti i s tada 11-godišnjom Emmom Watson, zvijezdom Harryja Pottera. Murray je glazbenika upoznao 2006. godine.

Kralj popa preminuo je u lipnju 2009. godine od predoziranja lijekom Propofolom. Zbog Michaelove smrti doktor je osuđen za ubojstvo iz nehaja jer je pjevaču prepisao smrtonosnu dozu lijekova za spavanje, a pušten je iz zatvora 2013. godine nakon što je odslužio polovicu od četverogodišnje kazne zatvora.

(jutarnji.hr)

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend