Sport

BiH prva na Turniru 4 nacije u Zagrebu

U sklopu Dana Mininogometa koji se obilježavao u cijelom svijetu Hrvatski Mininogometni Savez organizirao prijateljski turnir reprezentacija koji se u petak i subotu, 20./21. svibnja, održao na Sportskom centru Trešnjevka u Zagrebu.Bosnu i Hercegovinu na Turniru 4 nacije predstavljala je „stara postava“ reprezentacije koja je osvojila brončanu medalju u Vrsaru na miniEURO 2015, s nekoliko pojačanja.

Prvu utakmicu odigrali su protiv Mađarske te su turnir otvorili pobjedom 2:1. Zatim su nastupali protiv Francuske, te su ih pobijedili rezultatom 4:2 (Berović, Filipović, Vujica 2) ali i s dvije pobjede osigurali su finale kao i Hrvatska reprezentacija.Našim reprezentativcima je nakon Mađara i Francuza ostala posljednja utakmica grupe s Hrvatskom gdje su odmarali početni sastav i očekivano izgubili rezulatom 4:0Hrvatska i BiH sastale su se u finalu Turnira 4 nacije gdje su naši reprezentativci dobili priliku odužiti se za prošlogodišnji poraz u polufinalu Europskog prvenstva u Vrsaru.

BiH je bolje otvorila utakmicu i vodili smo rezultatom 2:0 ali se Hrvatska uspjela vratiti i regularni dio susreta završio je rezultatom 2:2, nakon čega je uslijedilo izvođenje penala. U penalima su bolji bili naši reprezentativci (3:1) te su osvojili ovaj vrlo jaki turnir u mininogometu.

 

 

 

 

(Izvor:vitezinfo)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend