Pjesme

Beyonce objavila novu pjesmu i spot

Pogledajte video za “Formation” u kojem Beyonce politički aktivizam, ali i provokativne seksi stihove, diže na sasvim novi nivo!

Samo dan prije najavljenog nastupa na Super Bowlu, sa bendom Coldplay i Brunom Marsom, Beyonce je objavila novu pjesmu i odličan prateći video.

Singl “Formation” je njena prva nova pjesma još otkako je u studenom 2014. objavila izdanje “Beyoncé: Platinum Edition”!

Kao producent pjesme potpisuje se Mile Will Made It, a cijelu stvar prati i spot kojim Beyonce, rekli bismo, najavljuje prilično politički angažiran period u svojoj karijeri.

Osim pjesme i spota, Beyonce je u subotu predstavila i svoju novu modnu liniju na kojoj se ističu fraze i stihovi pjesme “Formation”, kao što su “Hot Sauce”, “You that bitch when you cause all this conversation” ili “I twirl on them haters”, a posebno se ističe i mala torba sa stihom “I got hot sauce in my bag”.

Queen Bey je navodno uvježbavala “Formation” na pripremama za večerašnji Super Bowl nastup, ali još uvijek nije potvrđeno da li će izvesti baš ovu pjesmu.

Izvor: mtv.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend