Vijesti iz BiH

BBI banka i MasterCard vas nagrađuju: „Karticu provuci, auto izvuci“

Uručene nagrade dobitnicima: televizija ide u Busovaču, a laptop i mobitel u Sarajevo.BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je prošlog mjeseca nagradnu igru „Karticu provuci, auto izvuci“ za sve korisnike BBI Debit MasterCard i Gold Debit MasterCard kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smartTV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710.

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre, mjesec juli, provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo  sudjelovanja u nagradnoj igri. Dobitnik prve nagrade smartTV panasonic TX-40DS400E je Nedim Klisura iz Kaonika kod Busovače.

„Drago mi je da je povjerenje u BBI banku na neki način sada i nagrađeno. Nedavno mi se pokvarila televizija tako da je ovo najbolji mogući trenutak za ovako nešto, pozitivno sam iznenađen. Korisnik usluga BBI banke postao sam, između ostalog, i zato što je to banka koja posluje u skladu s islamskim principima“, kaže Klisura koji je po svoju nagradu došao u pratnji sinova Ahmeda i Muhameda.

Dobitnik druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Ismet Bećar iz Sarajeva koji kupovinu najčešće obavlja, kako kaže, BBI MasterCard karticom.

„Hvala BBI i MasterCard na ovoj vrijednoj nagradi. U današnje vrijeme ovakve stvari su svima potrebne i uvijek dobro dođu, svakako veoma koristan poklon za mene“, kazao je Bećar.

Treću nagradu, mobitel samsung galaxy J710, dobio je Mustafa Ait Idir iz Sarajeva.

Nagrade dobitnicima uručila je Azra Čolić, rukovodilac BBI VIP biznis kluba.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, a izvlačanje dobitnika za avgust bit će organizirano prvog četvrtka u septembru.

Osim mjesečnih nagrada, organizatori su za sve korisnike BBI MasterCard kartica pripremili i tri glavne nagrade – automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend