Zanimljivosti

BBI banka i Mastercard vas nagrađuju: “Karticom plati, po auto svrati“

BBI banka u saradnji sa Mastercardom pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica.

 

Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 1. avgusta do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 15 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri.

Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade. Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop- HP 250 G5, mobitel- samsung galaxy J710 i televizor LED HD- philips32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo  sudjelovanja u nagradnoj igri, a bit će organizirano svakog drugog četvrtka u tekućem mjesecu za prethodni mjesec. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade – automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Više informacija o nagradnoj igri, uslovima učešća i nagradnom fondu može se pronaći na web stranici www. bbi.ba.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend