Regionalne vijesti

Baka izgubila novac za račune: Nije ni slutila što će se dogoditi

Jedan mladić iz Splita jučer je učinio lijepo djelo i uljepšao dan baki kojoj je priskočio u pomoć, te podsjetio sve nas kako i dalje postoji dobrota u ljudima.

Naime, starija gospođa krenula je platiti račune za režije u pošti u Ulici Domovinskog rata u Splitu, no došavši do šaltera shvatila je da je novac kojeg je ponijela izgubila putem.

U očaju je zaplakala nasred ulice kad je naišao mladić koji ju je pitao zašto plače. Nakon što mu je rekla što joj se dogodilo, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

– Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi – ispričala je unuka za Dalmatinski portal kojem se obratila kako bi se javno zahvalila mladiću. 

Mladić je u kasnim 20-tim, ranim 30-tim godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend