Lokalne vijesti

Autori monografije Viteza kod ministrice Čerkez

Autori monografije Vitez, grad i općina Zvonimir Čilić i Srećko Stipović razgovarali su na temu monografije sa Katicom Čerkez, županijskom ministricom obrazovanja, nauke, kulture i sporta.
Željko Kocaj također autor monografije nije mogao nazočiti prijamu zbog poslovnih obveza.Razgovor između ministrice Čerkez i autora protekao je u veoma srdačnoj i predblagdanskoj atmosferi.
Ministrici Čerkez autori su poklonili jednu monografiju s potpisom a ministrica je izrazila zadovoljstvo što je ovaj projekt dijelom pomogla i srednjobosanska županija odnosno ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta.
Monografija Vitez, grad i općina izašla je iz tiska prije nekoliko dana a tiskana je na 256 stranica full color sa tvrdim uvezom i nakladom od 1000 komada.
Zanimljivo je napomenuti da je tiskana u Grafotisku Grude , tiskari koja slovi za najbolju u Europi.U njoj se tiskaju knjige Ronalda, Mesija, Burde, časopisi Formule 1 itd.
Prijevod je rađen u Minhenu a dio lekture u Briselu.
Tko kaže da svijet nije postao selo u malom kako je davno predvidio poznati italijanski esejist, filozof i lingvist Umberto Eco.Izdavanje monografije pored općine pomogli su i mnogobrojni poduzetnici Viteza.
flash.ba

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend