Lokalne vijesti

Audicija za prijem novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez

Udruga mladih „Enter“ i Gradsko kazalište mladih Vitez organiziraju audiciju za prijem novih članova u jednu od najbrojnijih i najuspješnijih kazališnih skupina u BiH.


Članovi GKM Vitez posjetit će osnovne škole s područja općine Vitez kako bi prezentirali svoj rad te animirali mlade da se priključe njihovoj kazališnoj obitelji koja sada broji oko 100 članova.
„Na ovaj način želimo se približiti našim, prije svih mladim, potencijalnim članovima, ali i ljubiteljima kazališne umjetnosti. Nastojat ćemo kroz naša iskustva, ali i stečena znanja približiti kako naš rad, tako i kazalište uopće. Pozivamo mlade Viteza, ali i susjednih općina da se priključe našoj kazališnoj obitelji i otkriju čari glume te budu dio nekih od preko 50 godišnjih gostovanja koje naše kazalište zabilježi tijekom godine”, kazao je je u izjavi za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.
Iza GKM Vitez brojni su uspjesi, velik broj osvojenih nagrada i priznanja, a posebno su ponosni na činjenicu da u ovom trenutku na studiju glume imaju svoja tri člana.
“Audiciju nismo organizirali dvije godine, zbog prevelikog broja članova i odlaska nekoliko voditelja grupa na fakultete, ali zbog velikog zanimanja mladih koji nam se svakodnevno javljaju, odlučili smo ove godine izvršiti prijem novih članova. Vjerujemo kako ćemo uz nove metode rada uspjeti uskladiti sve obveze, u produkciji predstava, ali i nastupa” , kazao je Sajević.
Audicija za prijem novih članova u GKM Vitez bit će održana u subotu, 24. listopada s početkom u 12,00 sati, u kazališnoj dvorani Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend