Kultura

Audicija za prijem novih članova u GKM Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez organizira audiciju za prijem novih članova u jedno od najbrojnijih i najuspješnijih kazališta u BiH.

Audiciju nismo organizirali dvije godine, zbog prevelikog broja članova i odlaska nekoliko voditelja grupa na fakultete, ali zbog velikog zanimanja mladih koji nam se svakodnevno javljaju, odlučili smo ove godine izvršiti prijem novih članova. Vjerujemo kako ćemo uz nove metode rada uspjeti uskladiti sve obveze, u produkciji predstava, ali i nastupa. Dodatni motiv svima za upis može biti i činjenica da će s novom grupom raditi naša Anja Stipinović, koja je prije odlaska na fakultet imala zapažene glumačke, ali i redateljske uspjehe.
Audicija za prijem novih članova u GKM Vitez bit će održana u subotu, 19. svibnja s početkom u 12,00 sati, u kazališnoj dvorani Vitez.

Na ovaj način želimo se približiti našim, prije svih mladim, potencijalnim članovima, ali i ljubiteljima kazališne umjetnosti.

Nastojat ćemo kroz naša iskustva, ali i stečena znanja približiti kako naš rad, tako i rad kazalište uopće. Pozivamo mlade Viteza, ali i susjednih općina da se priključe našoj kazališnoj obitelji i otkriju čari glume te budu dio naših brojnih predstava i izvođenja diljem BiH, ali i brojnih drugih država.

Iza GKM Vitez brojni su uspjesi, velik broj osvojenih nagrada i priznanja, a posebno smo ponosni na činjenicu da ćemo kroz mjesec dana imati tri profesionalna glumca u svojim redovima.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend