Glazbene vijesti

Alka Vuica donosi pravo osvježenje za vruće ljetne dane

Vrući ljetni dani postali su neizbježna svakodnevica, a poznata kantautorica, jedinstvena i uvijek posebna Alka Vuica ima pravo rješenje kako se najbolje osvježiti. ‘Croatian Summer’ u izdanju Hit Recordsa, naziv je nove ljetne kompilacije koju je Alka pripremila za svoju vjernu publiku, ali i začinila, te još više podignula temperaturu ovoga ljeta.

‘To je zapravo kompilacija singlova, koje sam objavila u posljednjih par godina, a koje sam poželjela objediniti na zajedničkom nosaču zvuka. Kako sam nedavno promovirala i singl “Boje Croatie”, za koji ću uskoro snimiti spot, u suradnji s mojom izdavačkom kućom Hit Records, odlučili smo da bi na jednoj kompilaciji mogli ujediniti desetak pjesama, među kojima je i “Ženska posada”, koja je stvarno veliki hit, pa proslogodišnji “Croatian summer” u suradnji s grupom Karma, “Hitnu pomoć” i još mnoge druge’, kazala je Alka

Da je pred nama prava kompilacijska poslastica pokazuju upravo spomenuti hitovi, kojima svakako valja nadodati ‘Jedna ljubav prava’, ‘’Vatrene za Vatrene’’, ‘Rundu daj’, ali i veliki hit ‘Laži me’ ovoga puta u malo drugačijem izdanju, kojeg je Alka otpjevala s Buki Skandalom.

Ovo su sve ljetne, vesele pjesme, a za novu Alku morati ćete još malo pričekati’, nadovezala se Alka.

Sudeći prema svemu, Alka je otkrila najbolji recept kako da ovo ljeto postane nezaboravno, a na vama je samo da primijenite Alkin savjet, te se u potpunosti prepustite vrućim ljetnim čarima.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend