Akcija “Božić za svakoga” okupila brojne članove HDZ-a BiH Vitez na donatorskom druženju

U Klubu Hrvatskog kulturnog društva Napredak u Vitezu u organizaciji OO Mladeži HDZ-a BiH Vitez sinoć je održano božićno donatorsko druženje članova HDZ-a BiH iz Viteza, a sve u sklopu dobrotvorne akcije “Božić za svakoga”.
Božićnom druženju nazočili su predsjednik OO HDZ BiH Vitez i zastupnik u Parlamentu Federacije BiH Boris Marjanović, zastupnik u Saboru ŽSB Marijo Bošnjak-Matić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB Katica Čerkez, predsjedatelj OV Vitez Tomislav Bošnjak-Matić, predsjednik Kluba vijećnika HDZ BiH i ugledni viteški gospodarstvenik Franjo Rajković, ali i brojni drugi članovi općinske organizacije HDZ-a BiH Vitez. Cilj druženja ovog tipa bio je, prije svega, uključiti sve dužnosnike i članove HDZ-a BiH Vitez u dobrotvornu akciju „Božić za svakoga“, ali i na prigodnom druženju raditi na zajedništvu i jedinstvu.
Gostima se obratio predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Vitez Jakov Križanović, koji se uz riječi dobrodošlice zahvalio na jako dobrom odazivu i poželio ugodno druženje i da akcija „Božić za svakoga“ uistinu pomogne svim obiteljima kojima je u ovim danima darivanja i blagostanja pomoć najpotrebnija. “Ovu akciju smatrajte zajedničkom, Mladež se večeras pokazala kao integrirajući faktor i na to smo ponosni”, kazao je, između ostalog, Križanović. “Naša Mladaž je nešto na što smo ponosni. Hvala im na lijepom druženju, uvjeren sam da ima višestruku korist”, rekao je predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović.